Фолкаджийкта  Роксана посрещна компанията вкъщи. Фолк зввездата показа страхотни умения

...
Фолкаджийкта  Роксана посрещна компанията вкъщи. Фолк зввездата показа страхотни умения
Коментари Харесай

Мариела Чобанова изригна: Не съм схемаджийка каквато ме изкараха!

Фолкаджийкта  Роксана посрещна компанията у дома. Фолк зввездата сподели страхотни умения на готвач,вечерята й освен бе вкусна. Но и предложи на гостите си ястия от Северозапада. Където е родена тя.

Омеси сама такава красива и вкусна пита, че още от начало съумя да омае сериозния началник Манчев. Който не й откри нито един недостатък. В менюто си Рокси включи домашна лютика  с доматен сос и чушки, печено сирене и кашкавал гюбек. Поднесе  вкусна пилешка чорба от бутчета и за главно свински ребърца, печени на фурна с доста зеленчуци. А десертът й бе баница с тиква, корите за която сама разточи.

Накрая на вечерята изненада компанията  със свое осъществяване, с цел да може Виктория Зайкова да изиграе кючек и да с покаже телесата си по малкия екран.

Всичко вървеше по проект до момента в който ергенът Асен от Берковица неизвестно за какво даде на Рокси деветка. И единствено Мариела Чобанова събра цялостния набор от точки. Но Маджаров въпреки всичко се опита да вгорчи успеха на варненката с думите: „ Коалицията завоюва, успеха е подправена ”, сподели Асен визирайки двете приятелки Виктория и Мариела.

Зайкова, която си  завоюва неуважението на зрителската публика стартира да шикалкави като сподели пред всички: „ Няма да се оправдавам, че дадох на Емо единствено 5 точки, не може да съм отговорна на всички, че доста желаех плакета за Мариела, пък и не обичам да съм на  дъното на класацията! ”

Разочарованието на победителката обаче от надалеч с личеше. Чобанова не можа да изпита същинските страсти от плакета. Само приятелката й непрестанно повтаряше, че умира от благополучие, че ще отнесат плакет във Варна.

Инфо:  Petel.bg

Тагове: new Черешката на тортата Мариела Чобанова Виктория зайкова Роксана Асен Маджаров мариела победител
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР